четверг, 2 июня 2016 г.

Німецький історик вважає, що тираном Гітлера зробила смерть брата


Німецький дослідник Флоріан Котанко знайшов молодшого брата лідера нацистської Німеччини Адольфа Гітлера. Його звали Отто, а помер він ще в ранньому віці.

Про це повідомляє агентство Reuters. Про існування молодшого брата Гітлера знали і раніше. Але тоді вважали, що він був старшим за майбутнього диктатора.

Дослідники припускали, що Гітлер був четвертою дитиною в сім'ї Алоїса і Клари Гітлер. Мати нацистського вождя втратила до цього трьох дітей. Вона приділяла Адольфу особливу увагу. Крім того, багато вчених, які займалися вивченням особистості Гітлера, неодноразово робили на цьому акцент.

Але згідно з новими висновками, перша версія виявилася помилковою. Адольф Гітлер не був четвертою дитиною в сім'ї, а третім. Флоріан Котанко в ході дослідження з'ясував, що молодший брат майбутнього диктатора народився на три роки пізніше - 17 червень 1892 року. Фюрер ж з'явився на світ 20 квітня 1889 року.


Отто помер через шість діб після народження від хвороби під назвою гідроцефалія. Під час неї спостерігається надмірне скупчення цереброспінальної рідини в шлуночкової системі головного мозку. Характерною ознакою хвороби є деформація черепа. Через накопичення рідини він значно збільшується в об'ємі, але йому можна було зробити операцію і врятувати.

Німецький дослідник вважає, що це могло вплинути на особистість майбутнього диктатора. Він, на його думку, міг отримати не так багато уваги в дитинстві і особистість формувалася в інших умовах.

Комментариев нет:

Отправить комментарий