среда, 12 октября 2016 г.

В Єгипті виявлено зображення схоже на електролампочку


Настінне зображення, що нагадує електричну лампочку, знайдено в одній з єгипетських пірамід. Вчені посилаються на безліч теорій, згідно яких зведення та облаштування цих древніх споруд стало можливим завдяки втручання інопланетян.


Через виявлення на території сучасного Єгипту, всередині однієї з усипальниць групи пірамід, що входять в комплекс, що складається з 118 наземних об’єктів, настінного зображення у вигляді електролампочки, вчені проявили інтерес до цієї новини. Офіційно відомо, що найбільші піраміди побудовані під час правління III і IV династій фараонів – в період Древнього єгипетського царства. Піраміди будувалися в Єгипті двох типів: ступінчасті і правильної форми. Найбільш древніми археологи вважають споруди першого типу (піраміда фараона Джосера, що датується 2650 роком до н. е..).
Особливо наголошується, що вся важлива інформація висікалася на внутрішніх стінах пірамід, в усипальницях. Той факт, що зовсім недавно вчені виявили невідомий сучасній науці єгипетський ієрогліф, що має неймовірну схожість з електролампочкою, вказує на необхідність подальших досліджень, що включають обмеження доступу туристів до найбільш загадкових пірамід Єгипту.

Комментариев нет:

Отправить комментарий